Tandsköterska till Folktandvården i Idre (Heltid, tillträde enligt överenskommelse).

Region Dalarna
Region Dalarna
( Other )
asiaremotejobs.com  Remote (Asia | APAC Time Zone Permitted)

Job Type : Full-Time
Experience : 3 to 5 years
Education : Bachelor Degree

Job Detail

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi till vår klinik i Idre en tandsköterska med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Du arbetar med assistans och i reception och steril. I receptionsarbetet ingår direkt kundkontakt, telefonservice och remisshantering med mera. Vara ombud inom något område. Att vara flexibel och kunna hoppa in där du behövs för verksamhetens bästa.

På kliniken i Idre arbetar verksamhetschef (tsk), 1 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor inklusive dig.

Vi är en liten mysig klinik med 2 behandlingsrum och ett OPG-rum är snart färdigt. Du som gillar friluftsliv med nära tillgång till fjäll/fjällanläggningar, skidåkning ,vandringsleder, att cykla, plocka bär, så är detta ett jobb för dig!

Tjänsten är 100% men deltid är också av intresse!

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.

Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Erfarenhet av arbete som tandsköterska, dasystemet T4 samt körkort är meriterande/nödvändigt!

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Folktandvården Region Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Övrigt

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

28 total views, 1 today
Apply this position
LinkedIn - 10 months ago