Tandläkare till Vansbro - med möjlighet att göra Folktandvårdsloppen (Tillträde enligt överenskommelse).

Region Dalarna
Region Dalarna
( Other )
asiaremotejobs.com  Remote (Asia | APAC Time Zone Permitted)

Job Type : Full-Time
Experience : 3 to 5 years
Education : Bachelor Degree

Job Detail

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Arbetsuppgifter

Är du nyfiken på hur det är att arbeta i en trivsam naturnära miljö? Nu har du chansen att få jobba som allmäntandläkare på Folktandvården i Vansbro, Dalarna.

Som allmäntandläkare har du varierande arbetsuppgifter och möter patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. Hos oss får du ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och möjlighet till en rik fritid. Gillar du friluftsliv, fjällvandring, skidåkning; längd och utför, att cykla, spela golf och fiska så har du fina möjligheter till det i vår fina fjäll- och skogsnatur. Dalarna erbjuder även möjligheter till ett kulturellt och musikaliskt liv för dig som intresseras av det. Våra kommuner i norra Dalarna har något att erbjuda för hela familjen och vi ser givetvis till att boka in dig på ett möte med den kommun som du kommer till, för att diskutera ditt eller medflyttande familjens behov av t.ex. skola eller fritidsintressen.

Hos Folktandvården Dalarna erbjuds du som nyexaminerad tandläkare ett introduktionsprogram med en individuellt framtagen introduktionsplan. Planen tas fram i samarbete med din hemklinik, närliggande centralklinik och handledarkliniken Origo och innefattar klinisk tid varvad med handledning och teoretiska genomgångar. Efter genomförd introduktion har du fått en bra grund att stå på för utveckling i kliniska och teoretiska färdigheter för att känna dig trygg i din roll som tandläkare. För erfarna tandläkare ingår handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande som en del av arbetet.

Vi har nu ett unikt erbjudande till dig som tandläkare som vi valt att kalla Folktandvårdsloppen i Dalarna, läs mer under kvalifikationer!

Kvalifikationer

Folktandvårdsloppen i Dalarna

Vi kan nu erbjuda dig som anställs som tandläkare i Vansbro chansen till en riktig utmaning! Vi på Folktandvården i samarbete med Dalarnas kommuner har specialanpassat ett välkomstpaket som vi valt att kalla "Folktandvårdsloppen i Dalarna" där du som nyanställd tandläkare erbjuds utföra fyra valfria lopp från någon av dessa arrangörer:

  • Vasaloppet

Skidor, cykling eller löpning, valfri distans

  • Löptävling på något av våra fjäll

Himmelfjäll, Idre Fjäll eller Destination Sälenfjällen, valfri distans

  • Vansbrosimningen, valfri distans
  • Orsakajten/biken, löpning eller cykling, valfri distans

Är du beredd att anta utmaningen? Sök då jobbet som tandläkare till Vansbro, Dalarna och bli den en av de första att genomföra Folktandvårdsloppen i Dalarna. Välkomstpaketet gäller dig som söker en tjänst hos oss från och med 2021-07-01.

(Är skidåkning, simning och löpning inget för dig? Lugn! Vi kan anpassa utbudet av aktiviteter med fokus på dina intressen. Ta kontakt med oss för att diskutera vidare.)

Folktandvården Region Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För mer information se www.rekryteringslots.se

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation eller går 10:e terminen på Tandläkarhögskolan. Du har goda kunskaper i det svenska språket. Körkort är ett krav för gott samarbete med kollegor i området. Erfarenhet av datasystemet T4 och ortodonti är meriterande. Som person uppskattar du att arbeta tillsammans med kollegor i olika yrkeskategorier. Du kommunicerar med arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Hör gärna av dig om du har frågor eller vill komma och se hur vi har det!

Övrigt

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

57 total views, 1 today
Apply this position
LinkedIn - 1 year ago