Rehabkoordinator Vårdcentral Vansbro (Deltid 50%, med möjlighet till heltid.).

Region Dalarna
Region Dalarna
( Other )
asiaremotejobs.com  Remote (Asia | APAC Time Zone Permitted)

Job Type : Full-Time
Experience : 3 to 5 years
Education : Bachelor Degree

Job Detail

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Arbetsuppgifter

Vi är en välfungerande glesbygdsvårdcentral med ca 6700 listade patienter. Primärvårdsrehab är en del av vårdcentralen och är bemannad med fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeut, rehabkoordinator och samtalsterapeuter.

Som Rehabkoordinator Kommer Dina Arbetsuppgifter Att Vara

  • Att tillsammans med fast vårdkontakt och sjukskrivande läkare identifiera patienter som är i behov av koordinering av olika insatser i samband med att patienter är eller riskerar att bli sjukskrivna.
  • Att i aktuella ärenden fungera som kontaktperson för patienter, rehabiliteringsaktörer, arbetsgivare, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Socialtjänsten.
  • Att kartlägga rehabiliteringsbehov, upprätta rehabiliteringsplan och genomföra motiverande samtal för återgång till arbete.
  • Att ansvara för uppföljning och analys av enhetens sjukskrivningsdata och initiera behov av kompetensutveckling inom området.
  • Att delta i nätverksträffar.

Vi är en sammansvetsad personalgrupp med tre sjukgymnaster, arbetsterapeut, rehabkoordinator samt två samtalsterapeuter som har ett nära samarbete med läkarna och sjuksköterskorna på vårdcentralen. Vi gillar att arbeta tillsammans och är en trevlig arbetsplats - vill du bli en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut eller legitimerad arbetsterapeut, alternativt legitimerad sjuksköterska.

B-körkort är önskvärt.

Du har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i svenska.

Som person är du noggrann, flexibel och har god initiativ- och planeringsförmåga. Vi lägger stor vid din personliga lämplighet och samarbetsförmåga, där ett gott bemötande till patienter och medarbetare ingår.

Tjänsten är på 50%, men möjlighet kan finnas att utöka arbetstiden med tjänstgöring i din grundprofession.

Övrigt

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

45 total views, 1 today
Apply this position
LinkedIn - 5 months ago