Fysioterapeut/Sjukgymnast, Primärvårdsrehab, Vårdcentral Vansbro (Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.).

Region Dalarna
Region Dalarna
( Other )
asiaremotejobs.com  Remote (Asia | APAC Time Zone Permitted)

Job Type : Full-Time
Experience : 3 to 5 years
Education : Bachelor Degree

Job Detail

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Arbetsuppgifter

En av våra fysioterapeuter är föräldraledig och därför söker vi nu en vikarie. Vikariatet avser heltid men möjlighet till deltid finns efter överenskommelse.

Vikariatet avser pågå till och med 2022-09-30 med chans till förlängning.

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss får du ett roligt och utmanande arbete. Vi ser det som viktigt att stimulera patienter till en hälsosammare livsstil och till att ta eget ansvar för sin rehabilitering, för att förebygga funktionsnedsättningar samt förkorta perioder av hjälpbehov och sjukskrivning.

Vi är en välfungerande glesbygdsvårdcentral med ca 6700 listade patienter. Primärvårdsrehab är en del av vårdcentralen och är bemannad av fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, rehabkoordinator och samtalsterapeut.

Som fysioterapeut/sjukgymnast på en glesbygdsvårdcentral med 80 km till närmaste sjukhus är arbetet mycket varierande. Vi träffar patienter i alla åldrar och varierande diagnoser och rehabiliteringsbehov.

Arbetsuppgifter

Individuell undersökning, bedömning, behandling och uppföljning av petienter

Leda gruppträning

Hålla föreläsningar om fysisk aktivitet, smärta och artros

Telefonrådgivning

Samarbete/teamarbete med övriga vårdgivare internt och externt

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad fysioterapeut/legitimerad sjukgymnast.

God förmåga att uttrycka sig muntligt och skriftligt i svenska.

B-körkort är önskvärt.

Som person är du noggrann, flexibel och ha god initiativ- och planeringsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och samarbetsförmåga, där ett gott bemötande till patienter och medarbetare ingår.

Övrigt

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

55 total views, 1 today
Apply this position
LinkedIn - 1 year ago